We bantuan donya akeh wiwit 1999

Babagan awake dhewe

Professional Aluminium Produsen ing donya Wiwit 1999

Hongbao Aluminium wis total kapasitas produksi taunan saka 250.000 meter bunder ton aluminium, sheet, Strip lan foil. Hongbao wis dilengkapi karo 1 + 4 panas tandem line rolling, 4 pabrik garis produksi kadhemen, 8 aluminium garis produksi cd lan 4 aluminium foil produksi line.We wis tim dodolan profesional, padha nguwasani paling teknologi lan Manufaktur pangolahan, wis taun pengalaman dodolan perdagangan manca, karo pelanggan bisa kanggo komunikasi seamlessly lan kanthi ngerti kabutuhan nyata saka pelanggan, nyediakake pelanggan karo layanan pribadi lan produk unik.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

kepuasan pelanggan 'goal kita, lan Sincerely pangarep-arep kanggo netepake dawa-istilah hubungan pengusaha stabil kanthi pelanggan kanggo melu berkembang pasar. Bangunan sarwa sesuk bebarengan! Our company regards "prices cukup, wektu produksi efisien lan layanan sawise-sales apik" minangka tenet kita. Kita ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo pelanggan liyane kanggo Teknologi pembangunan lan keuntungan. We welcome panuku potensial kanggo hubungi kita.

Contact Us

WhatsApp Online Chat !