3003 aluminium discs factory and suppliers | Hongbao
We bantuan donya akeh wiwit 1999

3003 cd aluminium

Short Description:


  • Payment Terms: L/C,D/A,D/P,T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description:

    kekandelan: 0.5-10mm
    Diameter: 100mm-1600mm
    emosi: HO, H14, H16, H18, H22, H24, H26
    gambaran Product: 3003 aluminium punika alloy Al-Mn khas, materi iki wis formability apik, resistance karat apik banget lan weldability , 3003 cd aluminium utamané dipigunakaké kanggo kompor meksa, ngono kapasitor, panci aluminium, aluminium komplong / gendul, aluminium Bowl, kompor beras elektrik, nguyuh tandha dalan, aluminium drum, tutup lampu aluminium.

    aluminum circle87

    C hemical Komposisi saka 3003 Aluminium cd

    alloy

    Si

    Fe

    cu

    mn

    mg

    Kr

    ni

    Zn

     

    ti

    ZR

    liyane

    Min.A1

    3003

    0,6

    0,7

    0.05-0.2

    1.0-1.5

    -

    -

    -

    0,1

    -

    -

    -

    0,15

    tetep

    Properties Teknik saka 3003 Aluminium cd

    Product 3003 Aluminium cd
    alloy 3003 Aluminium cd
    emosi O, H12, H14, H18 lan H24, H16, H22, H26
    kekandelan 0.5mm-10.0mm
    diameter 100mm-1600mm
    Lead Wektu Ing 25-30 dina sawise nampa simpenan
    packing Standard Ngèkspor pallets kayu-kayuan utawa adhedhasar requirement customer
    Material Nggunakake machinery dhuwur-tech nggenepi bahan premium Aluminium Coil. Selaras miturut kabutuhan lan panjaluk saka klien bisa availed ing specifications technical beda.
    lumahing: lumahing padhang & Gamelan, ampun duwe cacat kaya teyeng putih, patch lenga, karusakan pinggiran.
    aplikasi Cd aluminium digunakake ing Mlebu Boards Termenung, Road Furnitur, Utensils, Sand penyihir Bottom, Cooker, Non-Stick etc.

    Application:
     
    aluminum circle/disk/disc


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !