We bantuan donya akeh wiwit 1999

Babagan awake dhewe

SAIKI

Now- Hongbao wis total kapasitas produksi aluminium taunan saka 250.000 ton lan klien saka luwih saka 30 negara. We sing nunggu kerjo bareng karo sampeyan!

We duwe pengalaman akeh taun 'ing produksi produk rambute, lan Team QC lan trampil buruh ketat kita bakal mesthekake yen kita menehi rambute ndhuwur produk karo kualitas rambute paling lan workmanship. Sampeyan bakal njaluk bisnis sukses yen sampeyan milih kanggo kerjo bareng karo kuwi profesional Produsèn. Welcome kerjasama supaya!

fsef

2016

May.2016 - Hongbao wis dilengkapi karo 1 + 4 panas line tandem rolling, 4 kadhemen garis produksi pabrik, 8 aluminium cd garis produksi lan 2 aluminium line produksi foil. 

2012

May. Bhakti 2012 Hongbao nganyari sawijining "1 + 4" panas line pabrik rolling kasil, kang meningkat kapasitas produksi. Lan ditambahake mesin liyane cd 4 aluminium .Profesional ing aluminium discs.Production tampi dening ngarep lan pelanggan luar negeri.

2010

Sep.2010-Hongbao pabrik aluminium miwiti kanggo ngekspor produksi aluminium kanggo luar negeri. Lan tim perusahaan wis thukul nganti perusahaan luwih saka 120 people.The wis liwati sertifikat sistem SGS Manajemen kualitas ing 2010.

2006

Sep. 2006-Pisanan "1 + 4" panas rolling line pabrik iki rampung lan sijine menyang operasi ing industri aluminium Hongbao.

2004

Jan.2004- Hongbao nganggo pilihan teknologi ing mesin Rolling lan dibangun pabrik amba kanggo prodhuksi cd aluminium. Hongbao wis Supplier cd aluminium produk paling experienced ing China lan menang akeh muji.

2002

Sep.2002-Ing baris produksi 4 Rolling kadhemen iki rampung lan sijine menyang operasi.

1999

May.1999 Hongbao aluminium iki diadegaké ing Zhengzhou, Henan province.We sing profesional ing industri aluminium.

dddddddddddf

Welcome to visit perusahaan kita lan pabrik, ana macem-macem produk katampil ing showroom sing bakal ketemu pengarepan Panjenengan, Kangge, yen sampeyan ana trep kanggo ngunjungi situs web kita, Staff sales kita bakal nyoba efforts kanggo nyedhiyani sampeyan layanan paling apik 

1


WhatsApp Online Chat !