Aluminium sheet - China Hongbao aluminium Industry
We bantuan donya akeh wiwit 1999

sheet aluminium

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Description:
Hongbao Aluminium aolly conmmon duwe seri 1000, 3000, 5000 seri, 6000 seri, 7000 seri, 8000 karakteristik series.The minangka nderek:
1000 seri sing aluminium ateges murni karo 99% aluminium minimal dening bobot lan bisa dadi karya atos.
3000 sing alloyed karo mangan, lan bisa dadi karya atos.
5000 seri sing alloyed karo Magnesium, lan kurban resistance karat paling apik, nggawe wong cocok kanggo aplikasi segara. Uga, 5083 alloy nduweni kekuatan paling saka ora wesi panas-dianggep. Paling 5000 wesi seri kalebu manganese uga.
6000 seri sing alloyed karo Magnesium lan Silicon. Lagi gampang kanggo mesin, sing Weldable, lan bisa dadi udan atos, nanging ora kanggo kekiyatan dhuwur sing 2000 lan 7000 bisa tekan. 6061 alloy iku salah siji saka wesi aluminium tujuan umum sing paling umum digunakake.
7000 seri sing alloyed karo seng, lan bisa dadi udan atos kanggo kekiyatan paling sembarang aluminium (kekuatan tensile pokok nganti 700 MPa kanggo 7068 alloy). Paling 7000 wesi seri kalebu Magnesium lan tembaga uga.
8000 seri sing alloyed karo unsur liyane kang ora dijamin dening seri liyane.

 

 

 komposisi aluminium (% )

alloy

Si

Fe

cu

mn

mg

Kr

Zn

V

ti

Bi

ga

Pb

ZR

watesan ††

Al

saben

Total

1050 0.25 0,40 0,05 0,05 0,05     0,05           0.03   99.5 min
1060 0.25 0.35 0,05 0.03 0.03 0.03 0,05 0,05 0.03 0.03 0.03 0.03 0.03 0.03   99,6 min
1100 0.95 Si + Fe 0.05-0.20 0,05     0.10             0,05 0,15 99,0 min
3003 0,6 0,7 0.05-0.20 1.0-1.5     0.10             0,05 0,15 seko
3004 0.30 0,7 0.25 1.0-1.5 0.8-1.3   0.25             0,05 0,15 seko
5005 0.3 0,7 0,2 0,2 0.5-1.1 0,1 0.25             0,05 0,15 seko
5052 0.25 0,40 0.10 0.10 2.2-2.8 0.15-0.35 0.10             0,05 0,15 seko
5083 0,40 0,40 0.10 0.40-1.0 4.0-4.9 0.05-0.25 0.25   0,15         0,05 0,15 seko
5086 0,40 0.50 0.10 0.20-0.7 3.5-4.5 0.05-0.25 0.25   0,15         0,05 0,15 seko
5154 0.25 0,40 0.10 0.10 3.10-3.90 0.15-0.35 0,20   0,20         0,05 0,15 seko
5356 0.25 0,40 0.10 0.10 4.50-5.50 0.05-0.20 0.10   0.06-0.20         0,05 0,15 seko
5454 0.25 0,40 0.10 0.50-1.0 2.4-3.0 0.05-0.20 0.25   0,20         0,05 0,15 seko
5456 0.25 0,40 0.10 0.50-1.0 4.7-5.5 0.05-0.20 0.25   0,20         0,05 0,15 seko
5754 0,40 0,40 0.10 0.50 2.6-3.6 0.30 0,20   0,15         0,05 0,15 seko
6005 0.6-0.9 0.35 0.10 0.10 0.40-0.6 0.10 0.10   0.10         0,05 0,15 seko
6060 0.30-0.6 0.10-0.30 0.10 0.10 0.35-0.6 0,05 0,15   0.10         0,05 0,15 seko
6061 0.40-0.8 0,7 0.15-0.40 0,15 0.8-1.2 0.04-0.35 0.25   0,15         0,05 0,15 seko
6063 0.20-0.6 0.35 0.10 0.10 0.45-0.9 0.10 0.10   0.10         0,05 0,15 seko
6066 0.9-1.8 0.50 0.7-1.2 0.6-1.1 0.8-1.4 0,40 0.25   0,20         0,05 0,15 seko
6082 0.7-1.3 0.50 0.10 0.40-1.0 0.60-1.2 0.25 0,20   0.10         0,05 0,15 seko
7005 0.35 0,40 0.10 0.20-0.70 1.0-1.8 0.06-0.20 4.0-5.0   0.01-0.06       0.08-0.20 0,05 0,15 seko
7022 0.50 0.50 0.50-1.00 0.10-0.40 2.60-3.70 0.10-0.30 4.30-5.20   0,20         0,05 0,15 seko
7068 0.12 0,15 1.60-2.40 0.10 2.20-3.00 0,05 7.30-8.30   0.01       0.05-0.15 0,05 0,15 seko
7075 0,40 0.50 1.2-2.0 0.30 2.1-2.9 0.18-0.28 5.1-6.1   0,20         0,05 0,15 seko
7079 0.3 0,40 0.40-0.80 0.10-0.30 2.9-3.7 0.10-0.25 3.8-4.8   0.10         0,05 0,15 seko
8011 0.05-0.9 0.6-1.16 0,1 0,2 0,05 0,05 0.10   0,1   0,08     0,05 0,15 seko

alloy

Si

Fe

cu

mn

mg

Kr

Zn

V

ti

Bi

ga

Pb

ZR

watesan ††

Al

saben

Total

 

Manganese plus krom kudu antarane 0.12-0.50%.
†† watesan iki ditrapake kanggo kabeh unsur sing ana watesan liyane kasebut ing saurutan diwenehi, amarga ora asli ana utawa amarga kolom punika kothong.

8000 seri sing alloyed karo unsur liyane kang ora dijamin dening seri liyane.

 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !