aluminium sheet mirror - China Hongbao Aluminium Industry
We bantuan donya akeh wiwit 1999

sheet aluminium mirror

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Description:
Mirror sheet aluminium polesan campuran: 1050,1060,1070,1085,1100,3003,3005,5005,5083,8011
emosi: H12, H14, H16, H18, H22, H24, H26
kekandelan: 0.2mm-6.0mm
Packaging rincian:
1. Standar seaworthy kaca diinget, pallets kayu-kayuan utawa kasus kayu karo kertas kraft; 
2. paket liyane ca digawe adhedhasar syarat klien. 
3. Paket kuwat banget.
Delivery rinci: Ing 30 days
mirror aluminium polesan sheet aplikasi
1) Luwih nggawe piranti. 2) Solar termenung film
3) Munculé bangunan
4) hiasan Interior: langit-langit, tembok, etc.
5) lemantun Furniture
6) Elevator decoraction
7) Signs, nameplate, tas nggawe.
8) Dihiasi nang njaba mobil
Perkakas 9) Cleaning: kulkas, oven microwave, peralatan audio, etc.
10) Ing electronics konsumen: telpon seluler, kamera digital, MP3, U disk, etc.
11) LED Lamps, lampshade, diffuser utawa lampu neon
mirror aluminium polesan sheet punika katon alam saka aluminium minangka asalé saka pabrik rolling. Mirror polesan produk sheet aluminium Hongbao kang dirancang kanggo bandha ing akeh ciri unik logam kang, kalebu Kapadhetan kurang lan entheng, reflectivity dhuwur, doyo apik, UV lan resistance lamp, resistance weather, kelenturan dhuwur lan kekuatan luar biasa.
(1) 1070 mirror polesan sheet aluminium
emosi: H24, H18
kekandelan: 0.3-1.0mm
Jembar: 250mm-1500mm
lumahing: padhang Rampung

sheet data
Total bayangan 86% bayangan kasebar ≤12%
reflectivity Specular 80% 
 
kekuatan tension 125N / mm
kekuatan ngasilaken 105N / mm2 
 
jurusan Rainbow 2
elongation 2    

(2) 1085 mirror sheet aluminium polesan

 

Aluminium - Data Technical
Product Koleksi Total reflectance Specular
reflectance
Kasebar reflectance
DIN 5036-3
Iridescence
scale 1-4
alloy
Purity
emosi
(atose)
Min tensile Strength
MPa
Min Vield Strength
MPa
Minimal
elongation
A5A10
ASTM
E 1651
DIN
5036-3
60 ° dawa 60 ° trans
1085 specular
standar
86 86 80 77 15 1 Al 99,85 H18 125 105 2

Mirror sheet aluminium polesan iki digunakake digunakake kanggo Lighting, Dekorasi, Arsitektur, Consumer Electronics.Hongbao Aluminium tansah fokus ing nggawa anodized aluminium digunakake ing lapangan teknologi cahya. Ing taun kepungkur, kita wis accumulating akèh pengalaman ing cahya.
(1) Lighting Mirror polesan sheet aluminium
Sakniki aluminium logam banget modern, digunakake digunakake ing saben kolom. Amarga sawijining kaluwihan saka resistance karat, kekuatan mechanical lan plasticity banget, aluminium cocok kanggo digunakake ing macem-macem Processing mechanical. Kajaba iku, sifat bayangan cahya banget lan teknologi Processing lumahing nggawe aluminium ditrapake kanggo kabeh jinis peralatan cahya.
The gengsine aplikasi utama produk digunakake ing cahya kalebu:
• lamps Outdoor
lampu • pola
• lampu LED lan lanterns
• lampu Tri-bukti
• lampu Tunnel
 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !