Fletë alumini - China Hongbao alumini Industria
Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1999

fletë alumini

Përshkrim i shkurtër:


Detail Product

Produkt Tags

Përshkrimi:
Hongbao Aluminum aolly conmmon kemi seri 1000, 3000 seri, 5000 seri, 6000 seri, 7000 seri, 8000 series.The karakteristika si vijon:
1000 seri janë alumini thelb të pastër me një 99% përmbajtje minimale alumini me peshë dhe mund të jetë punë thekur.
3000 seri janë alloyed me mangan, dhe mund të jetë punë e thekur.
5000 seri janë alloyed me magnez, dhe do të ofrojë rezistencë të shkëlqyer korrozioni, duke i bërë ato të përshtatshme për aplikime detare. Gjithashtu, 5083 aliazh ka forcën më të lartë të jo lidhjeve ngrohjes-trajtuar. Shumica 5000 lidhjeve seri përfshijnë mangan si.
6000 seri janë i lidhur me magnez dhe silikonit. Ata janë të lehtë për makinë, janë saldueshem, dhe mund të jetë i reshjeve thekur, por jo për pikat e forta të larta se 2000 dhe 7000 mund të arrijnë. 6061 aliazh është një prej lidhjeve më të përdorura të aluminit me qëllim të përgjithshëm.
7000 seri janë alloyed me zink, dhe mund të jetë i reshjeve thekur për pikat e forta të larta të çdo aliazh alumini (forcë maksimale elasticiteti deri në 700 MPa për 7068 aliazh). Shumica 7000 lidhjeve seri përfshijnë magnez dhe bakër, si dhe.
8000 seri janë alloyed me elementet e tjera të cilat nuk janë të mbuluara me seri të tjera.

 

 

 Perberja aliazh alumini (% )

Alloy

si

fe

cu

Mn

mg

Cr

Zn

V

TI

bi

Ga

Pb

ZR

kufijtë ††

Al

çdo

Total

1050 0.25 0.40 0,05 0,05 0,05     0,05           0,03   99,5 min
1060 0.25 0.35 0,05 0,03 0,03 0,03 0,05 0,05 0,03 0,03 0,03 0,03 0,03 0,03   99.6 min
1100 0.95 Si + Fe 0,05-0,20 0,05     0.10             0,05 0.15 99.0 min
3003 0.6 0.7 0,05-0,20 1,0-1,5     0.10             0,05 0.15 tjetër
3004 0.30 0.7 0.25 1,0-1,5 0,8-1,3   0.25             0,05 0.15 tjetër
5005 0.3 0.7 0.2 0.2 0,5-1,1 0,1 0.25             0,05 0.15 tjetër
5052 0.25 0.40 0.10 0.10 2,2-2,8 0,15-0,35 0.10             0,05 0.15 tjetër
5083 0.40 0.40 0.10 0,40-1,0 4,0-4,9 0,05-0,25 0.25   0.15         0,05 0.15 tjetër
5086 0.40 0.50 0.10 0,20-0,7 3.5-4.5 0,05-0,25 0.25   0.15         0,05 0.15 tjetër
5154 0.25 0.40 0.10 0.10 3,10-3,90 0,15-0,35 0,20   0,20         0,05 0.15 tjetër
5356 0.25 0.40 0.10 0.10 4,50-5,50 0,05-0,20 0.10   0,06-0,20         0,05 0.15 tjetër
5454 0.25 0.40 0.10 0,50-1,0 2,4-3,0 0,05-0,20 0.25   0,20         0,05 0.15 tjetër
5456 0.25 0.40 0.10 0,50-1,0 4,7-5,5 0,05-0,20 0.25   0,20         0,05 0.15 tjetër
5754 0.40 0.40 0.10 0.50 2,6-3,6 0.30 0,20   0.15         0,05 0.15 tjetër
6005 0,6-0,9 0.35 0.10 0.10 0,40-0,6 0.10 0.10   0.10         0,05 0.15 tjetër
6060 0,30-0,6 0,10-0,30 0.10 0.10 0,35-0,6 0,05 0.15   0.10         0,05 0.15 tjetër
6061 0,40-0,8 0.7 0,15-0,40 0.15 0,8-1,2 0,04-0,35 0.25   0.15         0,05 0.15 tjetër
6063 0,20-0,6 0.35 0.10 0.10 0,45-0,9 0.10 0.10   0.10         0,05 0.15 tjetër
6066 0,9-1,8 0.50 0,7-1,2 0,6-1,1 0,8-1,4 0.40 0.25   0,20         0,05 0.15 tjetër
6082 0,7-1,3 0.50 0.10 0,40-1,0 0,60-1,2 0.25 0,20   0.10         0,05 0.15 tjetër
7005 0.35 0.40 0.10 0,20-0,70 1,0-1,8 0,06-0,20 4,0-5,0   0,01-0,06       0,08-0,20 0,05 0.15 tjetër
7022 0.50 0.50 0,50-1,00 0,10-0,40 2,60-3,70 0,10-0,30 4,30-5,20   0,20         0,05 0.15 tjetër
7068 0.12 0.15 1,60-2,40 0.10 2,20-3,00 0,05 7,30-8,30   0.01       0,05-0,15 0,05 0.15 tjetër
7075 0.40 0.50 1.2-2.0 0.30 2,1-2,9 0,18-0,28 5,1-6,1   0,20         0,05 0.15 tjetër
7079 0.3 0.40 0,40-0,80 0,10-0,30 2,9-3,7 0,10-0,25 3,8-4,8   0.10         0,05 0.15 tjetër
8011 0,05-0,9 ,6-1,16 0,1 0.2 0,05 0,05 0.10   0,1   0.08     0,05 0.15 tjetër

Alloy

si

fe

cu

Mn

mg

Cr

Zn

V

TI

bi

Ga

Pb

ZR

kufijtë ††

Al

çdo

Total

 

Mangani plus kromit duhet të jetë në mes të 0.12-0.50%.
†† Ky kufizim vlen për të gjitha elementet për të cilat asnjë kufizim tjetër është specifikuar në një rresht të caktuar, për shkak se nuk ekziston një kolonë ose sepse kolona është bosh.

8000 seri janë alloyed me elementet e tjera të cilat nuk janë të mbuluara me seri të tjera.

 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !