Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1999

Tentang Kami

Profésional Aluminium Produsén di dunya Kusabab 1999

Hongbao Aluminium boga total kapasitas produksina taunan 250.000 métrik bunderan ton aluminium, sepré, strip na foil. Hongbao geus dilengkepan 1 + 4 panas tandem garis rolling, 4 ngagiling garis produksi tiis, 8 aluminium garis produksi Cakram na 4 aluminium foil produksi line.We geus mangrupa tim jualan profésional, aranjeunna geus mastered nu pangalusna téhnologi jeung manufaktur prosés, geus taun pangalaman di jualan dagang asing, jeung konsumén bisa komunikasi seamlessly tur akurat ngartos kaperluan riil konsumén, nyadiakeun konsumén jeung layanan pribadi jeung produk unik.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

kapuasan pelanggan 'ngarupakeun cita urang, sarta tulus mudahan pikeun ngadegkeun lila-istilah hubungan koperasi stabil ngandung konsumén pikeun babarengan ngamekarkeun pasar. Ngawangun cemerlang isukan bareng! Parusahaan kami Wasalam "harga lumrah, waktos produksi efisien sarta jasa saatos-jualan alus" salaku Tenet urang. Simkuring miharep cooperate jeung leuwih konsumén pikeun silih ngembangkeun sarta kauntungan. Urang ngabagéakeun pembeli poténsi ngahubungan kami.

Taros Kami

WhatsApp Online Chat !