3003 aluminium discs factory and suppliers | Hongbao
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1999

3003 Cakram aluminium

Pondok Description:


  • Payment Terms: L/C,D/A,D/P,T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran:

    ketebalan: 0.5-10mm
    diaméterna: 100mm-1600mm
    watek: HO, H14, H16, H18, H22, H24, H26
    pedaran Produk: 3003 aluminium mangrupakeun alloy Al-Bungbulang has, bahan ieu boga formability alus, résistansi korosi pohara alus sarta weldability , 3003 cakram aluminium utamana dipaké pikeun cooker tekanan, bisi kapasitor, pariuk aluminium, kaléng aluminium / botol, aluminium mangkok, rice cooker listrik, kandung kemih tanda jalan, aluminium kendang, panutup lampu aluminium.

    aluminum circle87

    C hemical Komposisi of 3003 Aluminium Cakram

    Galunggung

    Si

    Fe

    cu

    Bungbulang

    mg

    Cr

    ni

    Zn

     

    Ti

    Zr

    nu lain

    Min.A1

    3003

    0,6

    0.7

    0.05-0.2

    1.0-1.5

    -

    -

    -

    0.1

    -

    -

    -

    0,15

    tetep

    Pasipatan mékanis of 3003 Aluminium Cakram

    barang 3003 Aluminium Cakram
    Galunggung 3003 Aluminium Cakram
    watek O, H12, H14, H18 na H24, H16, H22, H26
    kakandeleun 0.5mm-10.0mm
    Diameter 100mm-1600mm
    Waktos prosés Dina 25-30 poé sanggeus narima titipan
    pak-pakan Baku Exporting pallets kai atawa dumasar kana sarat customer
    material Ngagunakeun mesin tinggi-tech ngamangpaatkeun kelas premium Aluminium coil. Ngaropéa luyu jeung kabutuhan sarta tungtutan tina klien ieu bisa availed dina spésifikasi teknis béda.
    beungeut: permukaan caang & mulus, dont ngagaduhan defects kawas karat bodas, patch minyak, karuksakan ujung.
    aplikasi Cakram aluminium anu dipaké dina Sign déwan Reflective, Jalan Urug, Utensils, Pasir dukun Bottom, cooker, Non-Cipayung jsb

    Application:
     
    aluminum circle/disk/disc


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !