aluminium lambar eunteung - Cina Hongbao Aluminium Industri
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1999

lambar aluminium eunteung

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Description:
Eunteung lambar aluminium digosok Galunggung: 1050,1060,1070,1085,1100,3003,3005,5005,5083,8011
watek: H12, H14, H16, H18, H22, H24, H26
ketebalan: 0.2mm-6.0mm
bungkusan rinci:
1. Standar seaworthy ékspor packing, pallets kai atawa kasus kai jeung kertas kraft; 
2. paket sejen meni dilakukeun dumasar kana sarat klien. 
3. Paket pohara kuat.
Pangiriman jéntré: Dina 30 poé
eunteung aluminium digosok lambar aplikasi
1) Salajengna nyieun parabot. 2) Solar reflective pilem
3) penampilan wangunan
4) decorating Interior: ceilings, tembok, jsb.
5) cabinets Urug
6) lift decoraction
7) Tanda, nameplate, tas nyieun.
8) dipapaésan jero sarta luar mobil
panerapan 9) Rumah tangga: kulkas, seuseuh microwave, alat-alat audio, jsb.
10) The éléktronika konsumén: ponsel, kaméra digital, MP3, U disk, jsb.
11) LED Lampu, kap lampu, diffuser atawa lampu fluoresensi
eunteung aluminium digosok lambar téh penampilan alam aluminium sakumaha asalna ti ngagiling rolling. Eunteung digosok produk lambar aluminium Hongbao urang nu dirancang capitalize dina loba ciri unik logam urang, kaasup dénsitas lemah sareng beurat lampu, reflectivity tinggi, konduktivitas alus, UV jeung lalawanan lampu solar, résistansi cuaca, élastisitas tinggi jeung kakuatan luar biasa.
(1) 1070 eunteung digosok lambar aluminium
watek: H24, H18
ketebalan: 0.3-1.0mm
Width: 250mm-1500mm
Surface: caang finish

Lembar data
total cerminan 86% cerminan Diffuse ≤12%
reflectivity Specular 80% 
 
kakuatan tegangan 125N / mm
kakuatan ngahasilkeun 105N / mm2 
 
gelar katumbiri 2
Elongation 2    

(2) 1085 eunteung lambar aluminium digosok

 

Aluminium - Data Téknis
barang ngetik total Reflectance Specular
Reflectance
Diffuse Reflectance
DIN 5036-3
Iridescence
Skala 1-4
Galunggung
purity
watek
(teu karasa)
Mnt Tensile Kakuatan
Mpa
Mnt Vield Kakuatan
Mpa
Minimum
Elongation
A5A10
ASTM
E 1651
Din
5036-3
60 ° panjang 60 ° trans
1085 specular
baku
86 86 80 77 15 1 Al 99,85 H18 125 105 2

Eunteung lambar aluminium digosok geus loba dipaké pikeun cahaya, hiasan, Arsitéktur, Consumer Electronics.Hongbao Aluminium salawasna museurkeun kana bringing anodized aluminium dipaké dina widang téhnologi pencahyaan. Dina taun kaliwat, urang geus accumulating loba pangalaman dina pencahyaan.
(1) cahaya Eunteung digosok lambar aluminium
Kiwari aluminium nyaéta logam pisan fashionable, loba dipaké dina unggal widang. Alatan kaunggulan lalawanan korosi, kakuatan mékanis jeung plasticity alus teuing, aluminium anu merenah pikeun dipaké di sagala rupa processing mékanis. Sajaba ti éta, sipat cerminan lampu unggulan sarta téhnologi processing beungeut sangkan aluminium lumaku ka sadaya jenis pakakas pencahyaan.
The scopes aplikasi utama produk dipaké dina cahaya ngawengku:
• lampu outdoor
lampu • kisi
• lampu LED sarta lampion
• lampu Tri-buktina
• lampu Torowongan
 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !